English      Português    
 
Home     Menu   Het Team   Foto's   Over Luz   Nieuws Gastenboek   FAQ   Links   Contact  

Klik op de afbeelding om naar de website te gaan:

De 'Tomorrow' Nieuwsbrief is eind 2011 opgericht door Tom Henshaw en het idee achter de nieuwsbrief was om mensen in het westelijk deel Algarve dichter bij elkaar te brengen. Sinds de oprichting is alles in een sneltreinvaart gegaan en is deze krant niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Tomorrow heeft o.a. bijgedragen tot het opzetten van een kanker zelfhulpgroep, een bedrijf netwerkgroep, een koor en een toneelgroep. Wij zijn altijd geïnteresseerd om lokale campagnes te ondersteunen en het op de voet volgen van wat er gaande is in onze gemeenschap.


Zoals de meeste steden aan de kust van de Algarve was Praia da Luz oorspronkelijk een vissersdorp. Hoewel vandaag de dag is het uitgegroeid tot een populaire badplaats die nog steeds veel van zijn oude charme behouden heeft en tegelijkertijd het aanbieden van de vakantiegangers, “het gouden zand”. Uitstekende restaurants en eersteklas faciliteiten. De baai wordt beschermd in het oosten door de beroemde Rocha Negra ("zwarte rots") klif, een product van vulkaan uit Monchique regio, ongeveer 150 miljoen jaar geleden.


Ideaal voor familievakanties, Golfen of Vissen partijen. Gelegen in het pittoreske badplaats Praia da Luz - Een ruim 3 slaapkamer-Villa (6 personen) Op slechts 10 minuten lopen van het lange zandstrand. Slechts 10 minuten rijden naar Lagos (3de grootste stad van de Algarve). Boavista en Palmares golfbanen binnen 15 minuten. 50 minuten rijden van de luchthaven van Faro.Wij bieden een unieke waaier van hoge kwaliteit en gespecialiseerde producten uit verschillende regio's van Portugal met inbegrip van onze eigen huisgemaakte merkartikelen. Een van deze producten is varkensvlees in de vorm van Chorizo worst & Serrano Ham, die in Portugal een traditie is, en waar Portugal om bekend staat voor meer dan honderd jaar!Wat is er nu leuker dan voor vrienden te koken? Verschillende mensen met evenzoveel verschillende smaken aan één tafel, genietend van een maaltijd met daarbij een goed glas wijn. Deze website is gemaakt en wordt onderhouden door goede vrienden die verzot zijn op koken. Alle recepten zijn duidelijk omschreven, als PDF formaat eenvoudig uit te printen en allemaal voorzien van een boodschappenlijstje. Laat u verassen door de diversiteit van alle gerechten.

Restaurante Atlântico - Copyright 2018